OVER LUDUS TRAINING & FYSIO

Binnen Ludus Training & Fysio zal je uitsluitend begeleid worden door professionals die op innovatieve wijze passie, kennis, ervaring en vaardigheden in zetten bij het behalen van recreatieve en sport specifieke doelen.

Ludus Personal Training-Huissen-Aron Ausma

ARON AUSMA

Mijn naam is Aron Ausma, personal trainer in mijn eigen onderneming, Ludus Training & Fysio te Huissen. De afgelopen 10 jaar houd ik mij bezig met het persoonlijk begeleiden van groepen, individuele recreatieve sporters en sporters waaronder voetballers van meerdere niveaus, dansers en andere sportbeoefenaars. De doelen liepen uiteen van het vergroten van kracht en spiermassa, verbeteren van functionaliteit en stabiliteit tot revalidatie bij blessures. In deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse sport/fysiocentra’s, UMC(Utrecht) en KNVB(Zeist).

Vraag gratis proefles aan Contact opnemen
Ludus Fysiotherapie-Huissen-Zana Kaplan

ZANA KAPLAN

Mijn naam is Zana Kaplan, MSc.sportfysiotherapeut i.o. bij Ludus Training en Fysio. Gezondheid is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Daarom ben ik na de middelbare school begonnen aan de sportopleiding waarin ik opgeleid ben tot fitness instructeur/personal trainer, sportdocent en bewegingsagoog. In 2011 ben ik gestart met de opleiding tot fysiotherapeut die ik in 2015 met succes heb afgerond. Mensen met plezier in beweging krijgen, inzicht geven en vertrouwen opbouwen in hun eigen lichamelijke beweegmogelijkheden, is de wijze waarop ik mijn vak als fysiotherapeut beleef. Samen streven naar een optimale kwaliteit van leven is voor ons bij Ludus een prioriteit.

Contact opnemen