OVER LUDUS TRAINING & FYSIO

Binnen Ludus Training & Fysio zal je uitsluitend begeleid worden door professionals die op innovatieve wijze passie, kennis, ervaring en vaardigheden in zetten bij het behalen van recreatieve en sport specifieke doelen.

Ludus Personal Training-Huissen-Aron Ausma

ARON AUSMA

Mijn naam is Aron Ausma, personal trainer in mijn eigen onderneming, Ludus Training & Fysio te Huissen. De afgelopen 10 jaar houd ik mij bezig met het persoonlijk begeleiden van groepen, individuele recreatieve sporters en sporters waaronder voetballers van meerdere niveaus, dansers en andere sportbeoefenaars. De doelen liepen uiteen van het vergroten van kracht en spiermassa, verbeteren van functionaliteit en stabiliteit tot revalidatie bij blessures. In deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse sport/fysiocentra’s, UMC(Utrecht) en KNVB(Zeist).

Vraag gratis proefles aan Contact opnemen