HERSTELLEN / REVALIDEREN NA CORONA

Heeft u nog fysieke klachten ten gevolge van corona?

Onder deskundige fysiotherapeutische begeleiding kunt u bij Ludus Training&Fysio trainen/revalideren om uw gewenste fysieke niveau te bereiken. Door de uitstekend uitgeruste trainingslocatie kan er voor iedereen ongeacht het fysieke niveau een trainings-/revalidatieprogramma op maat worden gemaakt.

Onderstaand de volgens ons belangrijkste voorwaarden om met dit revalidatietraject te beginnen:

Voorwaarden Covid-19 revalidatie

 • Patiënten hebben na verwijzing door een huisarts of specialist recht op maximaal 50 behandelingen fysiotherapie gedurende zes maanden. Dit kan één keer worden verlengd met een periode van zes maanden, maar dan is verwijzing door een specialist voorwaardelijk.
 • De behandelingen worden vergoed vanaf de 1e behandeling. Wel geldt het eigen risico.
 • Ten algemene geldt dat de verwijzing binnen vier maanden na de acute fase van de COVID door de huisarts of specialist moet worden afgegeven.
 • De behandeling moet binnen een maand na verwijzing beginnen.
 • Om aanspraak op vergoeding vanuit de basisverzekering te kunnen doen, moet de patiënt er mondeling mee instemmen dat zijn gegevens worden gebruikt voor retrospectief onderzoek.
 • Ook moet de patiënt er schriftelijk mee instemmen dat hij/zij gaat meedoen aan prospectief onderzoek, waarvoor hij door een nog te bepalen onderzoeksinstituut zal worden benaderd. Als hij/zij die niet geeft of later intrekt, vervalt het recht op vergoeding vanuit de basisverzekering.

Aanmelden voor het revalidatietraject
  Locatie

  In samenwerking met

  Nog vragen?

  Zijn er onduidelijkheden of heeft u aanvullende vragen. Stel ze in het contactformulier en wij zullen hier z.s.m. op reageren.