Wil jij samen met ons in slechts 8 weken jouw gezondheid een kickstart geven?

Ja, ik doe mee!

Onder begeleiding van Team Ludus in Huissen gaan wij jou helpen om een goede start te maken aan een bewustere keuze van leven op het gebied van sport en voeding.

Ja, ik doe mee!

Heb jij 

Beantwoord jij één of meerdere van de vragen met een “ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het is niet vreemd wanneer je één van de bovenstaande vragen met een “ja” beantwoordt. Al bijna twee jaar leven we in een pandemie, waardoor sporten en een gezonde leefstijl voor veel mensen niet meer haalbaar was.

We mogen eindelijk weer sporten; hoe fijn is dat!  

Ja, ik doe mee!

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Ludus uit Huissen. Al 4 jaar staan wij er in de regio om bekend mensen te laten sporten op ieders niveau. Van leden die ééns per week hun conditie op peil willen houden in een Small Group les tot en met mensen die met een sport-specifieke vraag komen en dit in de vorm van Personal Training willen realiseren.

Joeri Vink

JOERI VINK

Personal trainer
Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als Personal Trainer. Bij FC Twente heb ik kracht- en conditietraining gegeven en daarnaast ben ik bij Levante UD in Valencia werkzaam geweest binnen de talentherkenning- en ontwikkeling. Aandacht voor het individu en een realistische kijk op jouw doelen is waar ik naar streef.

Aron Ausma

ARON AUSMA

Eigenaar / Personal trainer
Mijn naam is Aron Ausma, sinds 2008 houd ik mij bezig met het persoonlijk begeleiden van groepen, individuele recreatieve sporters en (top)sporters met doelen als vergroten van kracht en spiermassa, verbeteren van functionaliteit en stabiliteit tot revalidatie bij blessures. In deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse sport-fysio centra´s, UMC(Utrecht) en KNVB(Zeist)

Victor Mooren

VICTOR MOOREN

Voeding-coach
Als voeding-coach help ik jou te ontdekken wat bij je past en wat nodig is om jouw spiermassa te vergroten en jouw vetpercentage te verlagen.

NIEUW: HET LUDUS FITPLAN

De missie van Ludus is Nederland Fitter maken.

Dit alles voor € 599,  € 399,-

Betaal in één keer
€ 399,-
Betaal in drie termijnen
€ 133,-

IK WIL MIJ AANMELDEN VOOR HET LUDUS FITPLAN  Deze aanvraag verplicht je tot niets, maar je reservering is gegarandeerd voor 1 werkdag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Ben je dan nog net zo enthousiast, dan word je officieel ingeschreven voor het Ludus Fitplan.

  “Fijne sportschool vanaf het moment dat ik binnenkwam ben ik goed ontvangen. Er is een ongedwongen en gezellige sfeer met de juiste kennis en kan op ieder niveau getraind worden.”

  “Goede, professionele begeleiding met veel kennis en enthousiasme. Kleinschalig waardoor individuele aandacht altijd mogelijk is.”

  MEEST GESTELDE VRAGEN

  Het Ludus FitPlan is er voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je nog nooit hebt gesport, of juist al veel sportscholen hebt geprobeerd.

  In de eerste maand ga je een keer per week een Personal Training volgen. In de tweede maand ga je naast iedere week één Personal Training een Small Group les volgen.

  Nee, tijdens de intake bespreken we met welke factoren we rekening moeten houden zodat een dergelijke ziekte geen rol speelt tijdens het FitPlan.

  De aangeboden trainingen zullen plaatsvinden op de samen overeengekomen tijdstippen. Dit kan dus in de ochtend, middag of avond zijn.

  Bij de intake kijken we samen naar de doelstelling die bij u past. Afhankelijk van uw sportverleden en/of gestelde doelstellingen kijken we naar het resultaat.

  Nee, maar houdt u wel van bewegen? Mooi, want sporten is eigenlijk structureel bewegen. Ook gaan we samen kijken naar welke bewegingen/sporten u wél aanspreken.

  Na het FitPlan zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden. Aan de hand daarvan kunt u zelf bepalen of u interesse heeft om een abonnement af te sluiten of juist niet.

  Ludus zit gevestigd aan de Primulalaan 2c2 te Huissen. Er zijn voldoende parkeergelegenheden.

  Ja, ik doe mee!